6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Târgul Mărțișorului își deschide porțile tot în Parcul Tineretului. Primăria Slatina a amenajat spații pentru 80 de vânzători

- Advertisement -

Aleea Eroilor din Parcul Tineretului Slatina va fi la sfârșit de iarnă, dar și început de primăvară, un furnicar, având în vedere Primăria organizează Târgul Mărțișorului tot aici. Tarabele pe care vor fi expuse mii de mărțișoare vor fi montate zilele acestea de comercianți pe artera rutieră din zona de agrement, ziua în care este celebrată Femeia, adică 8 martie, fiind ultima zi de funcționare a târgului.

Sunt nu mai puțin de 80 de vânzători de mărțișoare ce au achitat taxele de închiriere a spațiilor necesare, pe care le vor ocupa în Târgul Mărțișorului, la Direcția Economică a Primăriei Slatina, în perioada 22 februarie – 8 martie.

5,33 de lei metru pătrat pe zi plus 18 lei pe zi acordul de funcționare au trebuit să plătească comercianții pentru o masă pe care aceștia își vor vinde marfa la care au lucrat în ultimele luni.

„Pentru perioada 22 februarie – 8 martie, avem un număr de 80 de cereri depuse în vederea comercializării mărțișoarelor locația fiind tot pe Aleea Eroilor, în Parcul Tineretului, ca și anul trecut, tariful perceput de Primăria municipiului Slatina fiind de 5,33 lei metru pătrat pe zi plus acordul de funcționare de 18 lei pe zi. Suprafețele diferă de la comerciant la comerciant plecând de la un metru până la 12 metri, în funcție de nevoia fiecăruia”, a declarat Alin Calotă, directorul Direcției Economice a Primăriei Slatina.

Cu siguranță comercianții vor avea și anul acesta la vânzare marfă confecționată hand-made, însă în târg se vor găsi, ca și anii trecuți, mărțișoare pentru toate gusturile, de la cele mai ieftine, până la cele unicat care sunt mai scumpe. Așadar, de Dragobete, de Ziua Mărțișorului și de Ziua Femeii slătinenii au de unde alege nu doar mărțișoare, ci și flori multicolore și foarte parfumate.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți