25.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Olt: 22 de persoane vaccinate cu noul vaccin anti-COVID-19 adaptat pentru variantele Omicron BA4-5

- Advertisement -

Un număr de numai 22 de persoane s-au vaccinat în judeţul Olt cu noul vaccin anti-COVID adaptat pentru variantele Omicron BA4-5, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt, Gabriela Gogiu.

Acest vaccin adaptat este disponibil în centrul din municipiul Slatina începând din data de 12 decembrie 2022.

Totodată, patru persoane s-au programat pentru vaccinare în perioada următoare.

„De la deschiderea Centrului de Vaccinare anti-COVID-19 Omicron B.A. 4-5, la sediul secundar al D.S.P. Olt (12.12.2022 ) pana in prezent, 22 persoane s-au adresat pentru vaccinarea cu noul produs adaptat, iar alte 4 persoane sunt programate pentru vaccinare la o data ulterioara, utila beneficiarilor”, precizat Gabriela Gogiu într-o informare transmisă marţi AGERPRES.

Reprezentantul DSP a menţionat că centrul de vaccinare anti-COVID al DSP Olt, situat în municipiul Slatina, este deschis zilnic în intervalul orar 8,00 – 16,00, iar persoanele care doresc să fie vaccinate se pot prezenta direct în centru ori se pot programa telefonic la numărul 0721 269 297.

La centrul din Slatina pot fi vaccinate anti-COVID cu vaccinul adaptat pentru Omicron persoanele cu vârste peste 12 ani şi cu schema de vaccinare completă împotriva COVID -19, cu produsele biologice Pfizer BionTech, Moderna, Astrazeneca, Johnson&Johnson.

sursa: Agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți