10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sediul AJPIS Olt, reabilitat termic printr-un proiect depus de Ministerul Muncii prin PNRR

- Advertisement -

Alte 48 de noi contracte finanțate prin componentele C 5 – Valul Renovării și C 10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență au fost semnate miercuri, 22 februarie, de Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Contractele au fost încheiate între autoritățile publice locale din 29 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării și au o valoare totală de peste 265,7 milioane de lei. Una dintre aceste investiții va fi realizată și în județul Olt, beneficiar fiind Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

Sediul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Olt (AJPIS) urmează a fi reabilitat termic pe componenta C 5 – Valul Renovării din PNRR, investiție care se ridică la peste 5,8 milioane lei.

Concret, proiectul „Reabilitare termică pentru creșterea eficienței energetice moderate a Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Olt” are o valoare de 5.817.006,91 lei, din care 4.888.241,10 lei este cuantumul contractului de finanțare fără TVA și 928.765,81 lei valoarea TVA.

Din totalul de 48 contracte semnate, 28 sunt prin Valul Renovării, proiectele fiind depuse de 14 autorități locale, pentru creșterea eficienței energetice a unor unități de învățământ, clădiri rezidențiale multifamiliale, precum și a unor instituții publice.

Prin Fondul Local, au fost restul de 20 contracte semnate, pe care autoritățile locale din 15 unități administrativ-teritoriale le-au depus pentru renovarea și reabilitarea termică a unor unități de învățământ, precum și a unor clădiri publice.

Prin cele patru componente ale PNRR, coordonate de MDLPA, au fost semnate până acum aproximativ 6.200 de contracte de finanțare.

Foto: AJPIS Olt are sediul la etajul II al clădirii în care își mai desfășoară activitatea angajații Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt și Casei Județene de Pensii Olt 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți