3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Supercomedia „Care pe care” se joacă la Centrul Cultural Slatina. Protagoniști sunt actori din serialul „Adela”

- Advertisement -

Cu doar o seară înainte de Ziua Femeii, iubitorii de teatru din municipiul Slatina sunt așteptați la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” unde se va juca supercomedia „Care pe care”, o producție a Teatrului Globe din București, adaptare după „Who is who” de Keith Waterhouse și Willis Hall. Protagoniști ai piesei de teatru sunt nimeni alții decât îndrăgiți actori din serialul „Adela”, difuzat până înaintea sărbătorilor de iarnă pe postul de televiziune Antena 1. 

Așadar, cei care vor să îi revadă pe Adela, Andreea, Nuți, Mihai și Lucian, personajele pe care le-au interpretat în serial o pot face marți, 7 martie, cu începere de la ora 19:00.

„Primăria municipiului Slatina, Asociația Culturală Center Inter Art și Centrul Cultural Eugen Ionescu vă invită marți 7 martie 2023, la ora 19,00, la spectacolul cu piesa «Care pe care» în interpretarea actorilor Oana Moșneagu, Mara Oprea, Daniel Nuță și Alecsandru Dunaev, în regia și cu participarea extraordinară a Ancăi Sigartău”, este invitația la teatru adresată de reprezentanții instituției culturale slătinene.

Biletele pot fi procurate începând de miercuri, 22 februarie 2023, de la casieria Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, zilnic, de luni până vineri, între orele 12:00 – 18:00, iar costul unui bilet este de doar 12,50 lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți