9.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Fostul tehnician veterinar de la Cârlogani, acuzat de uciderea a patru câini, cu intenție, reținut de polițiști

- Advertisement -

UPDATE: Prezentat joi la Parchetul Caracal, procurorul de caz a dispus împotriva bărbatului măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Știrea inițială: În urma probatoriului administrat, miercuri, 22 februarie, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele bărbatului de 67 de ani, din comuna Cârlogani, fostul tehnician veterinar acuzat că a omorât patru câini, cu intenție, ai unei femei de 79 de ani, din Pitești, Argeș, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Olteanul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul zilei de joi, 23 februarie, acesta să fie prezentat Parchetului Balș cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Fapta a fost comisă luni după-amiază, polițiștii sesizându-se în urma plângerii scrise pe care proprietara câinilor a dat-o la Poliție.

Fostul tehnician veterinar s-a ales cu dosar penal pentru uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

„La data de 21 februarie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găneasa din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o femeie, în vârstă de 79 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, cu privire la faptul că un bărbat ar fi ucis mai mulți câini, în comuna Cârlogani, județul Olt. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Găneasa și ai Biroului pentru Protecția Animalelor, care, din primele verificări, au stabilit faptul că, la data de 20 februarie, în jurul orei 15:00, un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din comuna Cârlogani, ar fi ucis prin acte de violență patru câini de rasă comună. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, se pare că bărbatul din Cârlogani a ucis câinii femeii, după ce animalele i-ar fi mâncat câteva găini din propria gospodărie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți