10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

FOTO & VIDEO. Un jandarm, originar din Slatina, salvator în timpul liber. A intervenit la un accident produs pe A1

- Advertisement -
Alin Junoiu, maior în cadrul Batalionului 3 al Jandarmerie Capitalei, este originar din municipiul Slatina, iar miercuri seara a fost salvatorul a două persoane implicate într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe autostrada A 1, iar jandarmul se afla în timpul liber și a fost martor în momentul în care a fost depășit de un autoturism care, la scurt timp, a derapat și a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului. Slătineanul nu a stat pe gânduri și a coborât din mașina sa pentru a vedea ceea ce s-a întâmplat. 
Tânărul venea chiar de la Slatina spre Capitală când a avut loc accidentul de circulație, surprins de camera video montată pe bordul autoturismului său.
„Alin se întorcea de la Slatina, de la părinții săi, către București. Era pe autostrada A1. La un moment dat, în dreptul kilometrul 58, a fost depășit pe banda 2 de un autovehicul care, imediat după depășire, a derapat, acesta fiind proiectat în șanțul lateral. Nu te învață nimeni ce să faci în astfel de cazuri, însă Alin, obișnuit să gestioneze situații dificile, nu a ezitat nicio clipă să intervină. A oprit imediat mașina, pe care a poziționat-o, pe avarii, în siguranță. A alergat către mașina din care ieșea deja fum și a scos rapid cele două persoane care se aflau în autovehicul. Un gest de normalitate, ne spune colegul nostru, maior Junoiu Alin, din cadrul Batalionului 3 al Jandarmeriei Capitalei, care, în această seară, a intervenit pentru a ajuta persoanele implicate în accident”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Române.
Și la începutul acestui an, pe 8 ianuarie, un alt jandarm originar din Olt a salvat un om implicat în accident pe aceeași autostradă A 1, în zona localității Bolintin Vale. Sergent major Florian Daniel Vlaicu, în vârstă de 22 de ani, din orașul Scornicești, este subofițer în cadrul Batalionului 3 din cadrul Jandarmeriei Capitalei, unde își desfășoară activitatea și Alin, fiind absolvent al Școlii Militare de Subofițeri de la Drăgășani, promoția octombrie 2022.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți