15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șoferi amendați și lăsați fără permisul auto după ce polițiștii i-au depistat cu viteză excesivă pe Drumul Expres 12

- Advertisement -

Doi șoferi, unul din Capitală și altul din municipiul București, au rămas fără permisul de conducere , după ce polițiștii rutieri, care joi acționau pe Drumul Expres 12 cu pistoalele radar, i-au depistat cu viteză excesivă. Dacă primul avea peste 200 de kilometri pe oră (km/h), deși limita maximă admisă este de 120 km/h, celălalt avea peste 190 de km/h. Conducătorii auto nu doar că vor fi pietoni pentru următoarele patru luni, dar au fost și amendați.

În jurul orei 00:40 a nopții de miercuri spre joi, polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat pe DEx 12 Craiova – Slatina – Pitești, un autoturism ce circula cu viteza de 204 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 de km/h. Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul București.

Ulterior, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 23:30,  polițiștii au suprins cu pistolul radar, tot pe Expres, un autoturism ce circula cu viteza de 194 de km/h. Mașina a fost trasă pe dreapta, iar la volanul acesteia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Slatina.

Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional, iar ca măsură complementară polițiștii le-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-le eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți