20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii rutieri au sancționat cu mărțișoare și flori șoferițele oprite în trafic, pe șoselele din Olt

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt și ai Biroului Rutier Slatina, împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român Olt au fost prezenți pe drumurile publice din județ și de Mărțișor. În vizorul oamenilor legii au fost doamnele și domnișoarele aflate în trafic, care au fost sancționate nu cu amenzi, ci cu flori, mărțișoare și sfaturi preventive.

„Ca în fiecare an, polițiștii s-au înarmat cu flori și mărțișoare, pe care le-au oferit conducătoarelor auto oprite pe drumurile județului. Odată cu simbolurile primăverii oferite doamnelor și domnișoarelor aflate la volan, polițiștii le-au adresat acestora și recomandări de care trebuie să țină cont, pentru a nu fi implicate în incidente în trafic”, a spus agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Gestul poliţiştilor le-a surprins plăcut pe participantele la trafic care au manifestat apreciere şi simpatie faţă de atitudinea prietenoasă a oamenilor legii.

„Urăm tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă, fără evenimente rutiere”, este mesajul transmis de Poliția Olt, în zi de sărbătoare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți