13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Prefectul Homorean și subprefecții Ciaușu și Floreanu au învățăt să facă manevre de resuscitare de la paramedicii SMURD Olt

- Advertisement -

În cadrul activităților dedicate Săptămânii Protecției Civile din România, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt s-au întâlnit joi cu angajații Prefecturii Olt.

În prima parte a întâlnirii au fost prezentate, de Cătălin Stănciuleasa, asistent SMURD Olt, manevrele de prim ajutor de bază, pe care oricare dintre noi le poate aplica, fără niciun echipament medical, în cazul persoanelor aflate în stop cardio-respirator sau în stare de inconștiență, dar care respiră. Printre cei care au învățat manevre se resuscitare s-au numărat prefectul Florin Homorean, subprefecții Ana Maria Ciaușu și Cosmin Floreanu, dar și alți reprezentanți ai instituției Guvernului în teritoriu.

În cea de-a doua parte a activității, colonel Marian Sofia, reprezentatul Inspecției de Prevenire a prezentat, pe scurt, modul de comportare în cazul în care sunt surprinși de un incendiu sau de un cutremur, în interiorul clădirii.

Amfitrioni ai întâlnirii au fost Homorean, prefectul județului Olt, și colonelul Adrian Tănase, inspectorul Șef al ISU Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți