11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Coteana, găsit spânzurat într-un solar

- Advertisement -
Un bărbat de 48 de ani, din comuna Coteana, și-a pus capăt zilelor joi, acesta spânzurându-se într-un solar din extravilanul localității. Rudele sale au fost cele care l-au găsit agonizând și, deși la fața locului a fost solicitat un echipaj de paramedici SMURD, aceștia nu au mai putut să-l salveze, pentru că între timp a murit.
În jurul orei 19:40 a serii zilei de joi, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană a fost găsită spânzurată în extravilanul comunei Coteana.
„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coteana, împreună cu echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina care, din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Coteana, s-ar fi spânzurat într-un solar din extravilanul localității. Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.
Potrivit unor surse, se pare că bărbatul a recurs la gestul necugetat din cauza problemelor financiare pe care acesta le-ar fi avut.
Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți