14.1 C
Slatina
duminică,19 mai,2024

Ultimele Articole

Exercițiu de evacuare în caz de cutremur, la Liceul Tehnologic Metalurgic Slatina

- Advertisement -
Un exercițiu de evacuare în cazul producerii unui cutremur a avut loc joi după-amiază la Liceul Tehnologic Metalurgic Slatina, acesta fiind organizat de personalul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților  din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. Pe timpul exercițiului a fost evacuată clădirea în care funcționează internatul Liceului Tehnologic Metalurgic și Școala Sanitară Postliceală Slatina. Zeci de cursanți au fost scoși în exteriorul imobilului pe parcursul exercițiului.
Prefectul de Olt Florin Homorean, subprefectul județului Cosmin Floreanu, colonelul Adrian Tănase, inspectorul șef al ISU Olt, și colonelul Alin Petrișan, prim adjunctul ISU Olt, au fost coodonatorii evenimentului care a fost unul benefic, cei implicați cunoscând ce trebuie să facă în momentul în care municipiul Slatina ar fi afectat de un cutremur cu urmări grave.
„Concluziile au fost că astfel de exerciții sunt extrem de benefice, iar în cazul Liceului Tehnologic Metalurgic și Școlii Postliceale Sanitare Slatina cadrele didactice și elevii cunosc procedurile care se aplică în astfel de situații, evacuarea fiind făcută în mod coordonat”, a transmis ALin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți