15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

A murit și cea de-a doua victimă a accidentului de la Podul Olt, provocat de un șofer aflat sub influența substanțelor interzise

- Advertisement -

Tragedia din familia femeii de 73 de ani, care a murit după accidentul grav produs luni seară în apropierea Podului Olt, la ieșire din municipiul Slatina spre Craiova, este și mai mare după ce și soțul acesteia, în vârstă de 74 de ani, din Slatina, a murit. Bărbatul ce conducea autoturismul izbit frontal de mașina condusă de un șofer de 29 de ani, tot din Slatina, care la testarea cu aparatul DrugTest a ieșit pozitiv la două substanțe psihoactive, opiacee și amfetamină, a încetat din viață în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:00, din cauza leziunilor grave pe care le-a suferit în urma evenimentului rutier.

Informația a fost confirmată de medicul Emilian Postelnicu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Slatina, bărbatul aflându-se internat pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, unde a fost internat imediat după accident, iar de joi seara era intubat, fiind ținut în viață de aparate.

„Cu mare durere in suflet vă anunțăm ca s-a stins din viață și al doilea înger al familiei noastre! Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea lui, dar moartea a fost mai puternică şi ni l-a smuls dintre noi. Un om minunat, plin de viață, mereu cu zâmbetul pe buze! Veți fi în sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să vă odihnească în pace! Cuvintele nu reușesc să ne exprime durerea. Au plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Ne rugăm la Dumnezeu să se facă dreptate și cel care a produs acest accident sa plătească!”, este mesajul de condoleanțe transmis de unul dintre apropiații familiei ce a pierit în accident.

În urma accidentului, șoferul vinovat, care este fiul unui lider de sindicat de la o fabrică de țevi de pe platforma industrială a Slatinei și consilier județean, a fost încarcerat după ce a fost reținut miercuri, iar joi pe numele său magistrații Judecătoriei Balș au dispus arestarea sa pentru 30 de zile, în prezent fiind în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt.

Tânărul de 29 de ani este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis auto, acesta fiindu-i suspendat, și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți