7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina desfășoară acțiunea „Luna curățeniei de primăvară” până înaintea Sărbătorilor Pascale

- Advertisement -

Primăria Slatina derulează și anul acesta „Luna curățeniei de primăvară”, o amplă acțiune de salubrizare a străzilor și trotuarelor. Demarată de luni, 13 martie, aceasta se va încheia înaintea Sărbătorilor Pascale, mai precis pe 13 aprilie, fiecare zonă a urbei urmând să fie curățată.

„Este cea mai importantă acțiune de curățenie în toate cartierele municipiului, care va cuprinde următoarele activități: curățarea rigolelor; măturarea manuală și mecanizată a străzilor și trotuarelor; greblarea zonelor verzi; întreținerea și igienizarea cursurilor de apă; ridicarea depozitărilor accidentale. Acțiunile de măturat, spălat și întreținere a căilor publice (carosabil și trotuare), precum și salubrizarea spațiilor verzi, a parcurilor și a aleeilor, se vor executa de către operatorul serviciului de salubrizare SC SALUBRIS SA, în tandem cu SC DEZVOLATARE URBANĂ SLATINA SRL”, au spus reprezentanții administrației publice locale.

Sursa citată mai arată că în cazul apariției precipitațiilor, programul se va suspenda, urmând a fi reluat atunci când starea vremii va permite. Graficul cu toate zonele privind curățenia de primăvară este public, iar Primăria Slatina roagă proprietarii de autovehicule să asigure eliberarea carosabilului pentru a facilita intervenția utilajelor de salubrizare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți