19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Fărcașele, reținut pentru comiterea mai multor infracțiuni în trafic

- Advertisement -

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, în timp ce luni dimineață, în jurul orei 09:15, efectuau activități de control al traficului rutier, pe strada Piața Victoriei, din localitate, au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 38 de ani din comuna olteană Fărcașele. Oamenii legii au constatat că șoferul nu avea permis de conducere, documentul respectiv pe care acesta îl prezentase fiind fals, motiv pentru care a fost reținut.

„La solicitarea polițiștilor, conducătorul auto a înmânat documentele personale și pe cele ale autoturismului. În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că permisul de conducere prezentat este fals, iar conducătorul auto nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii au întocmit pe numele bărbatului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

În continuarea cercetărilor, în aceeași zi, polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului Caracal au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în cazul falsului conducător auto de 38 de ani, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Marți, 14 martie, olteanul din Fărcașele va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți