20.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Comisarul șef Bădiță de la Serviciul Rutier, singurul candidat pentru primul post de adjunct al Poliției Olt

- Advertisement -

Inspectoratul General al Poliției Române a scos la concurs, la începutul lunii martie, funcția vacantă de adjunct al inspectoratului de poliției județean I din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Recrutarea candidaților a trebuit să fie făcută din sursă internă, dosarele trebuind depuse până la data de 8 martie. Pentru acest post s-a înscris un singur candidat, în persoana comisarului șef Cristian Bădiță, șeful Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Olt. Concursul va avea loc la sediul Poliției Române în data de 23 martie și constă în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale.

Miercuri, 15 martie, ofițerul de poliție va avea evaluarea psihologică la sediul Centrului de Psihosociologie din cadrul Institutului de Studii pentru Ordine Publică – Corp C din Capitală.

Interviul este programat în data de 23 martie, evaluarea probei de concurs fiind făcută cu note de la 1 la 10, nota minimă de promovare fiind 7, candidatul care a obținut această notă fiind declarat „admis”.

Concret, comisarul șef Cristian Bădiță va candida pe postul de adjunct pe ordine publică și rutieră din cadrul Poliției Olt, funcție pe care a mai ocupat-o prin interimat și între 2018 – 2019, timp de un an.

Actualmente, din echipa de conducere a IPJ Olt mai fac parte comisarul șef Ionuț Ilinca, inspector șef, care ocupă funcția prin concurs de la începutul lunii decembrie 2022, înainte mai ocupând această funcție, dar și de adjunct I prin împuternicire, și comisarul șef Daniel Constantin care în prezent ocupă celălalt post de adjunct al Poliției Olt prin împuternicire, de aproape un an.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți