11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul PNL de Olt Liviu Voiculescu: „Studiul de fezabilitate actualizat al Sălii Polivalente din Slatina a fost predat CNI”

- Advertisement -
„Studiul de fezabilitate actualizat al obiectivului de investiții «Sala Polivalentă din Slatina» a fost predat Companiei Naţionale de Investiţii (CNI)”, a anunțat luni, 13 martie, senatorul liberal oltean Liviu Voiculescu, care spune ca este „târziu, dar niciodată nu e prea târziu!”.
Parlamentarul Voiculescu, președintele PNL Olt, a adăugat că se bucură pentru acest lucru, mai ales că la imaginea mândră încă neclară a celei ce va fi Sala Polivalentă a Slatinei a contribuit personal din postura de lider al dreptei oltene.
„În primăvara anului 2020, am făcut toate demersurile necesare pe lângă Guvernul acelei vremi pentru inițierea și finalizarea în regim de urgență a demersurilor legale în vederea rezilierii contractului cu firma de construcții insolventă care a abandonat lucrările vreme de ani buni. În plus, discuțiile purtate personal la nivelul Companiei Naționale de Investiții au condus la reluarea procedurilor pentru atribuirea lucrărilor de construcții unei alte firme. Astăzi (luni n.r.), iată, s-a ajuns în punctul în care este așteptată doar Hotărârea de Guvern pentru reluarea construcţiei. Și nu pot să nu mărturisesc că am o satisfacție personală pentru că un obiectiv pe cale de realizare, important pentru Slatina, poartă urmele implicării mele”, a ținut să sublinieze senatorul liberal Liviu Voiculescu.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți