18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatina: Strada Aleea Lalelelor, între străzile Crișan – Primăverii – Unirii, a intrat în reabilitare

- Advertisement -

Emil Moț, primarul municipiului Slatina, anunță începerea lucrărilor de reabilitare pe strada Aleea Lalelelor, în arealul cuprins între străzile Crișan – Primăverii – Unirii, inclusiv zona aferentă blocului FB 5.

Investiția a fost demarată abia acum, având în vedere că administrația publică locală a așteptat ca echipele CAO să finalizeze lucrările de înlocuire a conductelor de apă din zonă. Proiectul ar urma să fie dus la bun sfârșit în patru luni.

„Lucrările de asfaltare au fost demarate în acest moment, întrucât s-a așteptat finalizarea intervențiilor Companiei de Apă Olt de înlocuire a conductelor de apă din zona respectivă. Conform proiectului, intervențiile în teren se vor derula pe o perioadă de patru luni și vor viza strada Aleea Lalelelor, parcările adiacente și trotuarele, suprafața totală propusă pentru reabilitare fiind de aproximativ 8.000 metri pătrați. Lucrările la care fac referire cuprind etapele necesare de executat în scopul reabilitării străzii, în vederea asigurării unor condiții normale de confort și de siguranță a circulației impuse de normele și normativele tehnice în vigoare”, a declarat edilul Slatinei.

Emil Moț a mai spus că alte obiective urmărite prin realibilitarea Aleii Lalelelor sunt: realizarea capacității portante a străzii, rezolvarea scurgerii apelor, realizarea semnalizării rutiere, a siguranței circulației rutiere și pedestre și realizarea lucrărilor de protecția mediului executate conform standardelor și normativelor legislative în vigoare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți