17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

28 de olteni vaccinați cu noul produs adaptat împotriva infecției cu SARS-CoV-2

- Advertisement -

De la deschiderea Centrului de Vaccinare anti COVID-19 Omicron B.A. 4-5., la sediul secundar al Direcției de Sănătate Publică Olt, începând cu data de 12 decembrie 2022 și până la această dată, au fost 28 persoane din județ care s-au adresat pentru vaccinarea cu noul produs adaptat, iar alți doi olteni sunt programați pentru vaccinare la o dată ulterioară, utilă beneficiarilor.

„Amintim populației că beneficiarii sunt persoane cu vârste de peste 12 ani și cu schema de vaccinare completă împotriva bolii COVID-19, cu produsele biologice Pfizer-BioNTech, Moderna, Astrazeneca, Johnson&Johnson, care se pot adresa direct Centrului de Vaccinare sau se pot programa telefonic pentru vaccinare la numărul de telefon 0721.269.297”, se precizează într-un comunicat remis de DSP Olt.

Potrivit sursei citate, programul de lucru in centrul de vaccinare al DSP Olt este zilnic, de luni până joi, în intervalul orar
08:00 – 16:00.

Reprezentanții instituției sanitare mai spun că pot beneficia de vaccinare persoanele care au cel puțin trei luni de la ultima doză de vaccin anti COVID-19, din cele patru produse biologice amintite.

DSP mai anunță că în săptămâna 6 – 12 martie 2023, în județul Olt au fost înregistrate 52 de cazuri pozitive pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți