10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un polițist de 33 de ani, tatăl a două fetițe, are nevoie de ajutorul semenilor. Șeful Secției Dăneasa suferă de o boală agresivă

- Advertisement -

Ionut Daniel Firescu este inspector de poliție, șef al Secției Poliție Rurală 7 Dăneasa, însă în primul rând este tatăl a două fetițe minunate și soțul unei tinere cadru didactic. Omul legii este și unicul fiu al unei familii de oameni minunați. Are 33 de ani, iar în urmă cu mai bine de un an avea să primească un diagnostic care a tulburat viața tuturor. Medicii i-au spus că are Sarcom, o formă rară de cancer, care apare de obicei în oase, iar cei dragi au făcut tot posibilul pentru ca tânărul să poată merge mai departe. Din păcate, familia, pentru care acesta își dorește din tot sufletul să trăiască, a ajuns acum în punctul de a nu-i mai putea asigura tratamentul țintit până la remisia afecțiunii grave de care suferă, respectiv flaconul de Tazverik care costă 32.000 de euro pe lună. De aceea, cei dragi fac apel la oamenii de suflet să îl ajute pe polițist cu bani, de ce nu poate și cu tratamentul necesar pentru a putea trăi.

Mama acestuia, secretară la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” Slatina este cea care a făcut public cazul inclusiv la unitatea de învățământ, însă acesta a fost distribuit și pe mai multe pagini de socializare. La școală, printre primii colegi care i-au sărit în ajutor femeii a fost chiar directoarea Gabriela Constantinescu, care a ținut să deschidă o campanie umanitară.

„Dragi colegi, viața este prețioasă pentru fiecare dintre noi. Pentru ea luptăm de când ne naștem și ne fixăm idealuri dintre cele mai mărețe. Sunt însă situații când aripile nu ne ajung pentru a susține zborul și, de aceea, uneori, cu sufletul deschis spre bine, privim în jur, simțim impasul și întindem mâinile a prietenie, a omenie spre semenul nostru, spre cel în suferință. Ionuț Daniel FIRESCU, unicul fiu al colegei noastre, Mariana ROȘU, secretara Școlii Gimnaziale «Eugen Ionescu» Slatina luptă pentru Viață. Haide să-l ajutăm! Să-i ajutăm! Pic cu pic înseamnă mult pentru tratamentul țintit. Există un cont bancar în care fiecare poate depune atât cât poate. Dumnezeu face minuni la casa cu oameni buni!”, a transmis directoarea școlii slătinene.

Pentru boala agresivă de care suferă, Ionuţ a urmat la început un tratament în Turcia, iar în ultimul an a efectuat sedinţe de radioterapie şi chimioterapie la Clinica „Sfântul Nectarie” Craiova, însă zilele trecute medicii i-au recomandat ca ultim tratament alternativ, până la remisia bolii, Tazverik, costul lunar fiind de 32.000 de euro.

„Doamne ajută! Vă implor ajutați-ne! Ajutați un tânăr de 33 de ani, din Olt, Firescu Ionuț Daniel, un bun şi apreciat poliţist, tată a două minuni de fetiţe, care vrea să trăiască. Ieri (luni n.r.) am aflat că după un an de chin și suferinţă, după 15 ședinte de radioterapie și după cele 2 ture maxime de chimioterapie de 12 ședințe, care l-au secat fizic și psihic, s-au epuizat toate resursele acestui greu caz, rămânând ca singură alternativă tratamentul ţintit până la remisia bolii, flaconul lunar de TAZVERIK, tratament pe care nu ni-l putem permite. Vă rugăm să distribuiți mesajul nostru către fundaţii de ajutor umanitar pentru a salva și dărui sănătatea unicului meu fiu care nu cere nimic altceva decât şansa de a trăi. În speranța că există minuni și imposibilul poate deveni posibil, vă mulţumesc din suflet”, este mesajul de disperare al mamei ambițiosului polițist, secretară la Şcoala „Eugen Ionescu” Slatina, postat pe Facebook.

Pentru a-l ajuta pe tânărul de 33 de ani să învingă cancerul, cei care vor să-l ajute o pot face donând în contul Fundaţiei pentru Tratament Oncologic „Everything for life” RO88CARP029000751770RO02 sau în contul personal: RO68BUCU2871037794702RON, titular fiind Firescu Ionuţ Daniel.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți