11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

A plonjat cu mașina în albia pârâului Negrișoara, în dreptul localității Negreni – Scornicești

- Advertisement -
Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Pitești, a fost victima unui accident de circulație produs joi, în jurul orei 16:00, pe Drumul Național 65 – European 574, în dreptul satului Negreni al orașului Scornicești. Evenimentul rutier vine la o săptămână și două zile după ce pe aceeași șosea, dar în afara localității Jitaru – Scornicești, a avut loc un impact frontal violent între două autoturisme, în urma căruia patru bărbați din Corbu și Colonești și-au pierdut viața, iar alte trei persoane au ajuns la Spitalul Slatina, una dintre ele fiind rănită mai grav și între timp a fost transferată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București. Și șoferul din Optași a ajuns la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Slatina, pentru investigații medicale amănunțite, acesta răsturnându-se cu mașina pe care o conducea în albia pârâului Negrișoara.
Potrivit primelor date, piteșteanul de 23 de ani, care în prezent locuiește în comuna Sârbii Măgura, se deplasa cu autoturismul dinspre municipiul Slatina spre Pitești, iar la intrarea în localitatea Negreni, ar fi pierdut controlul direcției de mers, ar fi părăsit partea carosabilă și a plonjat în albia pârului Negrișoara.
Cauza producerii accidentului ar fi neadaptarea vitezei la condițiile meteo nefavorabile, carosabilul fiind umed, de către șofer, care se afla singur în autoturism.

Sursă foto: Amator

Tânărul a fost rănit grav după impact, din cauza stării de sănătate pe care o avea neputând fi testat cu aparatul alcooltest, și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Olt au ajuns la evenimentul rutier pentru a face cercetări, însă la fața locului au acționat și echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, dar și cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, spune Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

„Astăzi, 16 martie, în jurul orei 15:45, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 65 – European 574, la intrare în localitatea Negreni. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș. În urma evenimentului rutier, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge la unitatea spitalicească. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs produs evenimentul”, a spus reprezentantul IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți