20.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei firme din România au depus oferte pentru prima etapă de modernizare a Gării de Nord

- Advertisement -

Trei firme din România au depus oferte pentru prima etapă destinată proiectării şi execuţiei lucrărilor de modernizare a Gării de Nord din Bucureşti, a anunţat joi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„Contractul cu o valoare estimată de 471,15 milioane lei (fără TVA), finanţat prin Programul Transporturi (PT), prevede maximum 9 luni pentru perioada de proiectare şi 46 de luni pentru cea de execuţie. Prin această investiţie se doreşte transformarea Gării de Nord în punct multimodal modern, dar şi într-o zonă comercială atractivă a Capitalei”, a scris Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit CFR SA, companiile care au depus oferte sunt CMA Construct Development, Construcţii Erbaşu şi GDO MOV Impex SRL.

Lucrările vizează inclusiv amenajarea spaţiilor destinate serviciilor pentru călători, asigurarea facilităţilor pentru persoanele cu dizabilităţi, crearea unor spaţii verzi centrale, a unei zone moderne de aşteptare şi de petrecere a timpului pentru persoanele aflate în tranzit, montarea unor sisteme noi de ventilaţie şi de încălzire şi modernizarea sistemului de iluminat.

sursa: Agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți