7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Băut bine, un șofer din Osica de Sus a fugit de polițiști, apoi a intrat cu mașina în gardul de beton al unei proprietăți din Piatra Olt

- Advertisement -

Un tânăr de 36 de ani, din comuna Osica de Sus, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan în stare de ebrietate, a fugit din calea polițiștilor care au vrut să-l oprească în trafic pe o stradă din orașul Piatra Olt, apoi a intrat cu autoturismul pe care îl conducea în gardul de beton al unei proprietăți din localitate.

Fapta a fost comisă de șofer în jurul orei 04:00 a dimineții de duminică, 19 martie.

„Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Piatra Olt, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Nițulești, din localitate, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism. Întrucât conducătorul nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Mașina a fost urmărită, iar la scurt timp șoferul a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un gard din beton. La volanul autoturismului, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Osica de Sus, județul Olt. În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul demonstrând că acesta era băut bine, având în vedere că a indicat o valoare de 0,65 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul din Osica de Sus a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit pe numele său dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, cercetările fiind continuate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți