9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Au început înscrierile pentru competiția sportivă „Slatina City Run”, organizată de Primărie

- Advertisement -
Primăria municipiului Slatina, în colaborare cu Consiliul Local, anunță că organizează și anul acesta evenimentul sportiv „Slatina City Run”, care are două probe – cros și semimaraton. Ediția cu numărul patru va avea loc în anul 2023 pe data de 14 mai, iar la această competiție se pot înscrie toți amatorii de cros și semimaraton din municipiul Slatina, și nu numai, cu vârsta de minim 18 ani împliniți la momentul înscrierii în concurs.

Înscrierile se fac inclusiv în ziua curselor de cros și semimaraton, cele online încheindu-se cu două zile înainte, totul fiind în mod gratuit.

„Începând de astăzi, înscrierile pentru această competiție sportivă se pot face accesând următorul link: https://racetime.ro/events/40/register. Înscrierile online se vor face până la data de 12 mai inclusiv, iar cele de la fața locului, respectiv în data de 14 mai, se vor putea face doar în limita locurilor disponibile. Înscrierea și participarea la acest concurs, NU presupune achitarea unei taxe! Participanților li se va oferi un kit de concurs ce va cuprinde un tricou oficial și numărul de concurs. De asemenea, vă invităm să consultați regulamentul competiției sportive Slatina City Run din data de 14 mai pe site-ul: www.primariaslatina.ro”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Autoritățile locale reamintesc că locurile la acest concurs sunt limitate, respectiv 250 de locuri pentru proba de cros, care va avea 7 kilometri și 100 de locuri pentru proba de semimaraton de 21 de kilometri, iar participanții se pot înscrie doar la o singură probă, cros sau semimaraton.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți