22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Dosar penal pentru un bărbat din Oporelu ce a lovit un câine. Îi omorâse mai multe rațe

- Advertisement -

Un bărbat din comuna Oporelu s-a filmat când lovește un câine, ținut strâns legat în lanț, sau căruia îi pune piciorul pe cap, iar imaginile au fost postate ulterior de acesta pe Facebook, filmarea fiind publică. Din această cauză, olteanul este acum cercetat penal într-un dosar pentru schingiuirea animalelor. Motivul pentru care bărbatul a recurs la a-și lovi câinele este faptul că acesta i-ar fi omorât mai multe rațe pe care le avea în gospodărie. 

Oamenii legii s-au sesizat marți din oficiu cu privire la fapta pe care bărbatul a comis-o cu o zi înainte.

„La data de 21 martie, Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-a sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi exercitat acte de violență asupra unui câine, în comuna Oporelu, județul Olt. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 20 martie, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Oporelu, ar fi exercitat acte de violență asupra unui câine”, a spus Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt Poliția Olt.

Polițiștii din cadrul Biroului  pentru Protecția Animalelor Olt au emis în cauză ordin de plasare în adăpost pentru câinele lovit de stăpân și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de schingiurea animalelor. Se continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți