10.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Simona Floricel, purtătorul de cuvânt pasionată de sport. Jandarmerița a câștigat trei medalii la Campionatele Balcanice din Istanbul – Turcia

- Advertisement -

Simona Floricel are grad de căpitan și este purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt. Însă, ca orice om are și pasiuni. Practică sport, fiind legitimată la Secția de Atletism a Clubului Sportiv Municipal Slatina și pregătită de antrenorul Dan Bărbuți. Recent a participat la o competiție importantă, care a avut loc în Turcia, și anume Campionatele Balcanice de la Istanbul, desfășurate în zilele de 18 și 19 martie, unde a obținut nu mai puțin de trei medalii.

Simona a fost câștigătoare a medaliei de aur la proba de ștafetă 4×200 de metri, iar la alte două probe jandarmerița din Slatina a obținut medalii de argint, la 800 și 1.500 de metri.

„Am participat, la Istanbul, în perioada 18 – 19 martie, la cea de-a șaptea ediție a Campionatului Balcanic pentru atleții master, în sală. Am concurat la trei probe! La 800 de metri și 1.500 de metri am obținut la fiecare probă locul al doilea, la categoria de vârstă plus 45 de ani. Am mai participat la ștafeta 4×200 de metri, unde am obținut locul I cu echipa României. Celelalte fete sunt de la cluburi din țară”, a declarat sportiva.

O nouă competiție sportivă o așteaptă pe Simona Floricel, care săptămâna următoare va fi la Campionatul Mondial din Polonia, unde va concura la proba de opt kilometri.

Nu de alta, dar jandarmerița care face sport de aproape 20 de ani, spune că se antrenează zilnic. Aleargă chiar și 3 – 4 kilometri aproape zi de zi, reușind astfel să se mențină în formă.

„Antrenamente, persverență și organizare de timp. Fac de aproape două decenii sport, sunt obișnuită să fac sport, mă văd făcând sport atâta timp cât sănătatea îmi permite. Alerg și câte trei – patru kilometri aproape în fiecare zi”, a mai spus Simona, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți