3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

VIDEO. O tânără din Brastavățu a vrut să se sinucidă. Polițiștii au găsit-o în zona Portului Corabia, aceasta aruncându-se deja în Dunăre

- Advertisement -

O tânără, în vârstă de 22 de ani, din comuna olteană Brastavățu, a vrut să se sinucidă în seara zilei de luni, după ce se pare că ar fi făcut un gest de care îi este rușine. Cel puțin asta i-ar fi transmis unui asistent social angajat la Primăria Brastavățu, femeia căreia aceasta i-a trimis mesajul în care spune că vrea să comită gestul necugetat fiind redirecționat polițiștilor.

Tânăra a vrut să se înece, aruncându-se în fluviul Dunărea, însă oamenii legii au reușit să o găsească la timp, în dreptul Portului Turistic Corabia. Unul dintre polițiști a fost cel care a sărit să o scoată la mal din apa foarte rece.

„La data de 20 martie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Corabia au fost sesizați despre faptul că o tânără de 22 de ani, din comuna Brastavățu, intenționează să se sinucidă. Având în vedere aspectele sesizate, polițiștii Poliției Orașului Corabia și ai Secției 10 Poliție Rurală Vișina au format o echipa și au demarat procedurile de căutare a tinerei. În urma activităților desfășurate, polițiștii au găsit tânăra în zona Portului Turistic Corabia. Polițiștii au încercat să convingă tânără să vină într-o zonă sigură, însă, în ciuda insistențelor polițiștilor, tânăra s-a aruncat de pe chei în fluviul Dunărea, scufundându-se. Fără a ezita, polițiștii au intervenit pentru salvarea vieții tinerei, iar unul dintre polițiști a sărit în apă și a reușit să scoată tânără la mal. În sprijinul polițiștilor au venit și doi barcagii care au transportat tânăra până într-o zonă sigură, de unde a putut fi preluată de către echipajul medical sosit la fața locului”, a declarat agentul principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Datorită intervenției prompte a polițiștilor, viața tinerei din Brastavățu, după care Miluță Dragomir a sărit în Dunăre a fost salvată, iar aceasta a fost condusă la spital, unde i s-a asigurat asistență medicală de specialitate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți