10.2 C
Slatina
miercuri,29 mai,2024

Ultimele Articole

Au debutat manifestările organizate de IPJ Olt, cu ocazia Zilei Poliției Române. Polițiștii s-au întrecut în competiția de TIR

- Advertisement -

Ziua de 21 martie 2023 a marcat debutul activităților prilejuite de Ziua Poliției Române, instituție care anul acesta împlinește 201 ani de la înființare. Inspectoratul de Poliție Județean Olt a organizat și desfășurat în această zi cupa polițiștilor la TIR, iar cei mai buni au primit diplome, medalii și cupe.

Activitatea s-a desfășurat la poligonul de tragere al Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu” Slatina, fiind organizată de către Serviciul de Pregătire Profesională, în colaborare cu Asociația Sportivă „Dinamo” Slatina.

„Campionatul de TIR urmărește ca, în procesul de pregătire a personalului, instrucția tragerii să constituie o disciplină de bază, care să vizeze formarea și perfecționarea deprinderilor necesare îndeplinirii în bune condiții a ședințelor de tragere, formarea calităților morale și de luptă, pentru îndeplinirea cu randament sporit a sarcinilor și misiunilor încredințate. În cadrul concursului au fost executate ședințe de tragere individuală, cu armamentul din dotare, de la distanțe cuprinse între 5 și 15 de metri și au avut ca scop dezvoltarea deprinderilor trăgătorilor pentru executarea unui foc precis, în condiții de stres simultan (fizic și psihic)”, au transmis reprezentanții IPJ.

La finalul concursului, primii trei clasați au primit medalii, cupe și diplome, iar ceilalți concurenți au fost premiați cu diplome.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți