13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coliziune între două mașini în Brebeni. Nu au fost răniți

- Advertisement -

La nici trei ore de la evenimentul rutier produs sâmbătă în apropiere de Primăria comunei Brebeni, un alt accident a avut loc lano distanță de aproximativ 50 de metri față de acesta. O coliziunie a avut din nou loc între două autoturisme și, din fericire, nu s-au soldat nici de această dată victime. Vehiculele au fost însă serios avariate, ajungând în șanțurile de pe marginea Drumului Județean 546.

În jurul orei 20:00, polițiștii Secției 4 de Poliție Rurală Coteana au fost sesizați cu privire la producerea accidentului, iar din primele cercetări aceștia au constatat că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din orașul Drăgănești Olt, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, în Brebeni, nu a păstrat o distanță suficientă față de mașina care circula în fața sa și a intrat în coliziune cu aceasta, la volan fiind un bărbat de 37 de ani, din comuna Coteana.

„În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a accidentului, fiind eliberate autorizații de reparație pentru autoturismele implicate în eveniment. Totodată, tânărul de 21 de ani, din Drăgănești Olt, a fost sancționat contravențional cu amendă de 580 de lei și trei puncte penalizare.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți