12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Dosare penale pentru un bălșean de 23 de ani care a distrus stâlpii de iluminat dintr-un parc și a spart geamul unei mașini

- Advertisement -

Un tânăr de 23 de ani, din Balș, este cercetat pentru comiterea a două fapte de distrugere, după ce la finalul săptămânii a rupt mai mulți stâlpi de iluminat dintr-un parc de pe strada Nicolae Bălcescu, din oraș, iar apoi a spart geamul unei mașini, care era parcată la aproximativ 500 de metri, pe aceeași stradă, proprietară fiind o localnică de 25 de ani. Acum, bălșeanul are dosare penale pentru infracțiunile comise.

Imaginile cu momentul în care tânărul a rupt patru stâlpi de iluminat din parc, unul dintre ei fiind smuls din pământ și aruncat la câțiva metri, au fost surprinse de camerele de supraveghere montate în zonă, iar un bălșean le-a publicat vineri pe pagina sa de Facebook.

„La data de 24 martie, având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi distrus mai mulți stâlpișori de iluminat dintr-un parc din orașul Balș. Ulterior, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 17:00, polițiștii Poliției Orașului Balș au fost sesizați de o tânără, în vârstă de 25 de ani, din orașul Balș, despre faptul că o persoană necunoscută i-ar fi distrus geamul autoturismului. În ambele cazuri, polițiștii au întocmit câte un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorilor și a dispunerii măsurilor legale. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii din cadrul Poliției Balș au identificat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din oraș, bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 23 spre 24 martie, în jurul orei 21:40, tânărul, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Bălcescu din orașul Balș, ar fi distrus stâlpii de iluminat din parcul respectiv, iar la scurt timp ar fi spart și geamul mașinii tinerei ce se afla parcat pe aceeași stradă.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea activității infracționale și dispunerea măsurilor legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți