13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

A lovit un tânăr cu toporul în cap, la o petrecere ce a avut loc la Valea Mare

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 22:45, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Valea Mare, ar fi fost lovit cu un topor în zona capului, în timp ce se afla la o petrecere privată în localitate. Implicați au fost doi tineri, unul lovindu-l pe celălalt cu obiectul tăietor.

Totul a pornit în urma unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Perieți.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Valea Mare, ar fi fost lovit cu un obiect tăietor în zona capului de către un tânăr de 21 de ani, din comuna Perieți. Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul medical sosit la fața locului, însă acesta a refuzat transportul la unitatea spitalicească”, a spus Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți