10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Curtișoara. O femeie și-a înjunghiat soțul cu un cuțit, în urma unui conflict spontan

- Advertisement -

Conflict spontan, sâmbătă seara, într-o familie din comuna Curtișoara. După ce și-a lovit soția, un bărbat a fost înjunghiat cu un cuțit de aceasta, însă fără a-i fi pusă viața în primejdie. A fost tăiat la gât și a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat de urgență la spital, unde a ajuns și femeia.

Incidentul s-a petrecut la domiciliul celor doi, în jurul orei 21:30, polițiștii fiind sesizați prin apelul de urgență 112. Se pare că soții s-ar fi luat la ceartă după ce ar fi consumat alcool și al neînțelegerilor din familie.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Curtișoara, ar fi fost înjunghiat de o femeie, în timp ce se afla la domiciliul său. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găneasa și o echipă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Olt. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că între un bărbat, în vârstă de 47 de ani, și o femeie de 42 de ani, ambii din comuna Curtișoara, ar fi izbucnit un conflict spontan. În urma conflictului, bărbatul ar fi agresat fizic femeia, iar aceasta l-ar fi înjunghiat cu un obiect tăietor – înțepător în zona gâtului. Atât bărbatului, cât și femeii, le-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul medical sosit la fața locului, ulterior fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu față de bărbat, iar femeia a fost internată la Centrul de Asistenţă Socială și Protecția Copilului Olt. De asemenea, în cauză a fost întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți