7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

A început distribuirea tichetelor sociale de Paște, oferite de Primăria Slatina. Sunt aproximativ 3.300 de beneficiari

- Advertisement -
Primăria municipiului Slatina a demarat marți, 28 martie, acțiunea de distribuire a Tichetelor Sociale de Paște, operațiunea derulându-se până în apropierea Sfintei Sărbători a Învierii Domnului Nostru Iisus Hristos. Astfel, din numărul total de 3.350 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele aproape 3.300 de slătineni, respectiv 3.283.
Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 6 – 28 februarie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele nouă puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie electronic la adresa office@das-slatina.ro. Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar (zece tichete a 10 lei fiecare n.r.), vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte”, spun reprezentanții Primăriei Slatina.
Sursa citată mai arată că beneficiarii vor putea valorifica tichetele de Paște în cadrul a 105 unități comerciale de pe raza municipiului, iar lista completă a acestor unități comerciale se va găsi în fiecare plic cu tichete sociale pe care poștașii le vor distribui persoanelor.
Totodată, lista respectivă poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica „Informații de interes public”.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți