12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Câștigătorul licitației pentru realizarea studiului de prefezabilitate al legăturii rutiere dintre Găneasa și Tigveni, desemnat de CNAIR

- Advertisement -

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat marți, 28 martie, că s-a comunicat rezultatul procedurii de atribuire pentru elaborare studiu de prefezabilitate a drumului rutier Găneasa – Râmnicu Vâlcea – Tigveni, în urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor în cadrul procedurii de achiziție publică. Acest sector de drum va face legătura dintre Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitești, zona Găneasa, cu Autostrada 1 Pitești – Sibiu.

Potrivit CNAIR, ofertantul desemnat câștigător în cadrul procedurii de achiziție publică este societatea TQM MANAGEMENT SRL, cu preţul de 1.199.978,55 lei, fără taxa pe valoare adăugată. Durata contractului de proiectare este de opt luni de la data de începere a contractului.

CNAIR mai spune că semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Legătura rutieră între comuna Găneasa, județul Olt, și comuna Tigveni, județul Argeș, drumul trecând și prin municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, va avea o distanță de aproximativ 102 kilometri, potrivit unei hărți făcută publică de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți