10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident mortal pe DJ 544 A, în Corabia. O femeie care circula pe bicicletă a fost lovită de un autocamion

- Advertisement -

Tragedie pe Drumul Județean 544 A, în orașul Corabia, miercuri, în jurul orei prânzului. O femeie de 72 de ani, din localitate, care circula pe o bicicletă, a fost acroșată de un autocamion condus de un bărbat de 55 de ani, din comuna Strejești, iar în urma coliziunii violente aceasta a murit.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112 cu privire la producerea gravului accident de circulație, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în evenimentul rutier a fost implicat un autocamion condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din comuna Strejești, și un biciclist, respectiv o femeie de 72 de ani, din orașul Corabia. În urma accidentului, femeia a decedat, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Orășenesc Corabia în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agentul principal Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, biciclista ar fi vinovată de producerea tragediei. Aceasta nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea” și a pătruns pe contrasens pe DJ 544 A, fiind lovită de autocamionul care circula regulamentar.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursă foto: Amator

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți