21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Tufeni, reținut după ce ar fi comis acte de exhibiționism în fața unei copile pe o stradă din Pitești

- Advertisement -

Un bărbat de 54 de ani, originar din comuna olteană Tufeni, a fost reținut marți, 28 martie, după ce înainte cu o zi a săvârșit acte de exhibiționism în fața unei fete minore, care se afla pe o stradă din municipiul Pitești, județul Argeș. 

Bărbatul a fost reținut în urma cercetărilor pe care polițiștii Secției 1 Poliție Pitești le-au continuat în dosarul penal întocmit pentru infracțiunea de ultraj, în cursul zilei de marți acesta urmând a fi prezentat procurorilor Parchetului Pitești, în vederea luării unei măsuri preventive.

„În ziua de 28 martie, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și au reținut un bărbat de 54 de ani, din Tufeni. Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 27 martie, în jurul orei 17:00, bărbatul ar fi săvârșit acte de exhibiționism, în fața unei minore care se deplasa pe o stradă din municipiul Pitești. La data de 28 martie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți