10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

IPJ caută șefi pentru posturile de poliție din Coteana, Grojdibodu, Traian, Rotunda, Călui și Șopârlița

- Advertisement -

În această primăvară, Inspectoratul de Poliție Județean Olt organizează noi concursuri pentru ocuparea unor funcții de șef la posturile de poliție din comunele Coteana, Grojdibodu, Traian, Rotunda, Călui și Șopârlița. Recrutarea candidaților pentru cele șase posturi de șef se face din sursă internă, respective agenți de poliție, aceștia trebuind să îndeplinească cumulative mai multe condiții. Dosarele pot fi depuse de polițiștii interesați până în data de 3 aprilie, iar examenele sunt programate a avea loc între 2 și 9 mai.

Concursurile constau într-o probă unică, un interviu structurat pe subiecte profesionale, iar acestea se vor desfășura la sediul din municipiul Slatina al IPJ Olt, cu începere de la ora 12:00, astfel: pentru funcție de șef al Postului de Poliție Coteana (Secția de Poliție Rurală 4 Coteana) – 2 mai, Postul de Poliție Grojdibodu (Secția de Poliție Rurală 3 Corabia) – 3 mai, Postul de Poliție Traian (Secția de Poliție Rurală 5 Deveselu) – 6 mai, Postul de Poliție Rotunda (Secția de Poliție Rurală 5 Deveselu) – 7 mai, Postul de Poliție Călui (Secția de Poliție Rurală 1 Bobicești) – 8 mai și Postul de Poliție Șopârlița (Secția de Poliție Rurală 1 Bobicești) – 9 mai.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.

Informații suplimentare cu privire la organizarea celor șase concursuri pentru ocuparea funcțiilor de șef de post se găsesc AICI.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți