10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Priseaca. Se înființează sistemul de canalizare în comună, prin Programul „Anghel Saligny”

- Advertisement -

Aflată la doar câțiva kilometri de municipiul Slatina, comuna Priseaca se dezvoltă încet, dar sigur. Dacă recent a fost introdusă apa în aproape toată localitatea, acum, printr-un proiect depus de actuala conducere a Primăriei pe un program național de investiții, se va înființa și sistemul de canalizare.

Este vorba de un proiect depus de administrația locală pe Programul „Anghel Saligny”, pentru care a fost primită o finanțare de la Ministerul Dezvoltării de 12,5 milioane de lei.

Ion Ioniță, primarul din Priseaca, a semnat marți, 28 martie, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare. Acesta speră că prin realizarea acestei investiții, dar și a altor proiecte importante pentru localitate, comunitatea se va bucura de un trai mai bun.

„Am semnat la Ministerul Dezvoltării contractul de finanțare, în sumă de 12,5 milioane lei, pentru înființarea sistemului de canalizare în comuna Priseaca, prin Programul Anghel Saligny. Deși emoționat, am făcut acest lucru cu speranță și încredere că viața de zi cu zi a locuitorilor se va schimba în bine, iar nivelul de trai se va îmbunătăți in mod semnificativ. Satisfăcut de succesul repurtat, dezvălui celor ce au alte așteptări similare că vor avea, cât se poate de repede, surprize la fel de plăcute”, a spus edilul localității oltene.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți