12.3 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Băiat de 13 ani, aflat în traversarea străzii pe o bicicletă, acroșat de un autoturism la Piatra Olt

- Advertisement -

Accident de circulație sâmbătă după-amiază, în jurul orei 15:30, pe strada Traian, din orașul Piatra Olt. Un copil de 13 ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni, în timp ce mergea pe o bicicletă, a fost lovit în plin de o mașină condusă de o femeie.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat despre evenimentul rutier prin apelul de urgență 112, iar pentru cercetări la fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri cadrul Poliției Orașului Piatra Olt.

Minorul a fost rănit în urma coliziunii, fiind transportat la spital.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 59 de ani, din comuna Tia Mare, și un biciclist, respectiv un băiat, în vârstă de 13 ani, din orașul Piatra Olt. În urma evenimentului rutier, minorul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, copilul a fost acroșat de mașină în timp ce traversa neregulamentar strada. Deși era pe trecerea de pietoni, acesta nu putea face acest lucru circulând pe o bicicletă.

Femeia a fost testată de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți