10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Iancu Jianu, dosar penal după ce conducea o mașină sub influența drogurilor prin localitate

- Advertisement -

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Iancu Jianu, este cercetat penal de polițiști după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a fost depistat pe o stradă din localitate în timp ce conducea o mașină deși se afla sub influența unei substanțe interzise. Se pare că acesta a consumat canabis înainte de a se urca la volan, iar acum acesta are dosar.

Fapta a fost constatată de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bobicești în data de 31 martie, în jurul orei 23:40.

„În timp ce desfășurau activități specifice pe strada Ciocârliei, din comuna Iancu Jianu, județul Olt, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitate. Întrucât tânărul prezenta un comportament suspect, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unei substanțe susceptibilă de a avea efect psihoactiv, respectiv T1B THC (Tetrahidrocanabinol – canabis n.r.)”, a spus Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursa citată mai arată că activitatea oamenilor legii de la Secția Poliție Rurală Bobicești a fost desfășurată în colaborare cu polițiștii Compartimentului Rutier Balș și ai Serviciului Rutier Olt.

Tânărul din Iancu Jianu a fost condus la Spitalul Orășenesc Balș pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanței psihoactive. Pe numele său, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți