17.3 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Artistul Marian Toma de la Ansamblul „Doina Oltului” a murit la doar 31 de ani. A suferit un accident vascular cerebral

- Advertisement -

La numai 31 de ani, Marian Toma, solist vocal în cadrul Ansamblului „Doina Oltului” Slatina al Centrul Județean de Cultură și Artă Olt, a trecut luni, 3 aprilie 2023, în neființă. Tânărul ar fi suferit recent un accident vascular cerebral, iar moartea sa, potrivit unor angajați ai instituției, a survenit pe patul Spitalului Universitar de Urgență din București. Duminică seara a făcut AVC-ul mai declară reprezentanții „Doina Oltului”, iar mai întâi a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Slatina, decesul survenind pe parcursul nopții spre dimineața zilei de luni.

„Cu mare durere în suflete, anunțăm că Marian Toma, colegul și prietenul nostru, a trecut în neființă. Solist vocal în cadrul Ansamblului Profesionist pentru Promovarea Culturii Tradiționale ‘Doina Oltului’ din anul 2009, iar din anul 2019 a activat, tot ca solist vocal de muzică populară și ușoară, în cadrul CJCA Olt. Transmitem condoleanțe familiei și celor apropiați. Astăzi, 3 aprilie, lumina reflectoarelor s-a stins pentru Marian! Odihnă veșnică coleg și prieten drag!”, este mesajul transmis de colegii tânărului artist.

Absolvent al Facultății de Muzică București, Marian Toma și-a dedicat scurta sa viață scenei și publicului, având în vedere că a deschis inclusiv o școală de muzică, iar copiii talentați nu au ezitat să o urmeze pentru a învăța să cânte la chitară, și nu numai.

„Muzica a fost pasiunea lui cea mai mare și a reușit să-și încânte de nenumărate ori semenii, primind aplauze la scenă deschisă. De asemenea, a insuflat dragostea pentru muzică și multor copii ce i-au frecventat cursurile de chitară și voce în cadrul Școlii de Muzică ‘Marian Toma'”, au mai spus colegii de la „Doina Oltului”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți