12.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

O mamă și fiica ei, ambele din Tufeni, implicate într-un accident produs pe DN 7, la Albota

- Advertisement -

O șoferiță de 35 de ani, din comuna Tufeni, și fiica sa de doar șapte ani, au fost luni victimele unui accident de circulație produs pe Drumul Național (DN) 7, comuna Albota, județul Argeș. În urma impactului, acestea s-au ales cu răni ușoare.

Autoturismul oltencei a fost lovit din spate de un TIR și proiectată apoi într-un alt autocamion.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, din Rătești, care conducea un autocamion pe Drumul Național 65, pe raza localității Albota, din direcția Slatina spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul nepăstrării distanței regulamentare, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, condus de o femeie de 35 de ani, din comuna Tufeni, județul Olt. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autocamion, care circula în fața acestuia, condus de un bărbat de 33 de ani. În urma accidentului au suferit leziuni conducătoarea autoturismului, precum și o minoră de 7 ani, ambele din Tufeni”, a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Toți șoferii au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

Sursă foto: Info Trafic Pitești – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți