16.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

S-a răsturnat cu autocamionul pe DJ 546 A, în afara comunei Șerbănești

- Advertisement -

Un doljean de 26 de ani s-a răsturnat cu TIR-ul pe Drumul Județean 546 A, în afara comunei Șerbănești. Din fericire, au rezultat doar pagibe materiale, însă în urma evenimentului rutier s-a circulat cu dificultate în zonă.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 10:00, în urma apelului de urgență la 112, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se polițiștii din cadrul Sectiei 8 Poliție Rurală Perieți.

Șoferul se pare că nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și s-a răsturnat cu autocamionul.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment a fost implicată o autoutilitară, condusă de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Valea Stanciului, județul Dolj, care, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Conducătorul auto al TIR-ului a fost testat de oamenii legii cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului și au eliberat autorizația de reparație pentru autoutilitara implicată în eveniment.

De asemenea, pentru abaterea săvârșită, tânărul a fost sancționat contravențional, conform prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată cu modificările și completările ulterioare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți