17.3 C
Slatina
marți,7 mai,2024

Ultimele Articole

Slătinean de 25 de ani, cercetat de polițiștii argeșeni după ce ar fi înscenat un accident rutier, cu două mașini implicate

- Advertisement -

Un slătinean de 25 de ani este cercetat penal de polițiștii argeșeni după ce în urmă cu cinci ani ar fi înscenat un accident de circulație, în care au fost implicate două mașini. Olteanul nu a făcut de unul singur acest lucru, în dosarul penal fiind anchetat și un bărbat de 37 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului Pitești, cu propunerea de trimitere în judecată. 

Potrivit unui comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș sunt cei care au finalizat cercetările în dosarul penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de fals intelectual, înșelăciune, fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În urma presupusului eveniment rutier, s-a constituit dosar de daună, o sumă de aproape 85.000 de lei fiind plătită de societatea de asigurări ca și despăgubiri.

„Din cercetări s-a stabilit că în cursul anului 2018, un bărbat de 37 de ani din Pitești, județul Argeș, și un bărbat de 25 de ani din Slatina, județul Olt, ar fi înscenat un eveniment rutier, cu două autoturisme. Evenimentul a fost declarat organelor de poliție, în vederea eliberării documentelor necesare demersurilor pentru reparații, iar ulterior, în baza acestor documente întocmite ca urmare a unor declarații necorespunzătoare adevărului, cât și a polițelor RCA, a fost constituit un dosar de daună, în vederea obținerii despăgubirilor. Ca urmare a acestor demersuri, societatea de asigurări a efectuat plata sumei de aproximativ 85.000 de lei, cu titlu de despăgubiri. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată”, se arată în comunicatul de presă remis de polițiștii argeșeni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți