15.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Polițiștii olteni, la datorie în acest sfârșit de săptămână. Se sărbătoresc Paștele Catolic și Floriile Ortodoxe

- Advertisement -

Aproape 200 de polițiștii olteni vor fi la datorie, zilnic, în acest sfârșit de săptămână, pentru a asigura un climat optim de ordine și siguranță publică, pentru ca Sărbătorile Pascale Catolice și Floriile Ortodoxe să fie celebrate în siguranță.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, poliţiştii vor acţiona în acest weekend, în sistem integrat, împreună cu jandarmii și cu celelalte instituţii ale statului, cu atribuţii în domeniu, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale comise în zona cluburilor și discotecilor, barurilor sau unităților de alimentație publică, cu profil similar, fiind prezenți și în zona lăcașurilor de cult din județ. Totodată, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe principalele artere rutiere din județul Olt, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fluidizarea traficului rutier și prevenirea producerii unor evenimente rutiere!

Oamenii legii vor folosi aparatele radar, dar și aparatele alcooltest și drugtest, în vederea depistării șoferilor care încalcă regulile de circulație.

„În această perioadă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt dorește să vă atragă atenția asupra furturilor din locuințe și vă recomandă, ca atunci când părăsiţi locuinţele, să vă asiguraţi că aţi încuiat bine uşile şi ferestrele, iar dacă locuiţi la curte, să manifestaţi atenţie şi la anexele gospodăreşti! De asemenea, manifestaţi grijă pentru banii şi bunurile proprii (geantă, portmoneu, telefon mobil) atunci când vă aflaţi în spaţii aglomerate (la cumpărături, în piaţă, bazar sau lăcaşe de cult), pentru a nu deveni ţinta hoţilor de buzunare! Nu uitați, atitudinea preventivă vă poate salva din multe situaţii neplăcute În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist, ori sunaţi la 112 – Apelul Unic de Urgenţă!”, se arată în comunicatul remis de Poliția Olt.

VIDEO AICI: https://fb.watch/jKxMFSE5t2/

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți