11.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Trei mașini implicate într-un accident, în panta de urcare de la Brebeni spre Slatina. Un echipaj medical de pe Ambulanță a preluat două persoane

- Advertisement -

Accident de circulație în dimineața zilei de joi, pe Drumul Județean 546, chiar în panta de urcare dinspre comuna Brebeni către municipiul Slatina, în apropierea benzinăriei situată în zonă. Trei autoturisme s-au ciocnit în lanț, iar un echipaj medical de pe o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean Olt care se întorcea de la un caz a preluat de la fața locului două persoane pe care le-a transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Slatina sunt și ei la locul producerii accidentului și, potrivit primelor date remise de Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, coliziunea produsă între cele trei mașini implicate a fost față-spate.

Polițiștii au întocmit dosar penal în urma evenimentului

Accidentul a avut loc în jurul orei 09:50, în afara comunei Brebeni, pe DJ 546, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate trei autovehicule, respectiv o autoutilitară condusă de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din comuna Izvoarele, județul Olt, și două autoturisme conduse de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din comuna Brebeni, județul Olt, respectiv un bărbat de 50 de ani, din comuna Văleni, județul Olt. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 50 de ani și o femeie, în vârstă de 45 de ani, din aceeași localitate, pasageră în autoturismul condus de acesta, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a spus reprezentantul IPJ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătamare corporală din culpă.

Sursă foto: Amator

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți