20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două autoturisme implicate într-un accident la intrarea în Slatina dinspre Brebeni, sub podul de cale ferată

- Advertisement -

Trei persoane au avut nevoie de acordarea primului ajutor, sâmbătă dipă-amiază, în urma unui accident de circulație în care au fost implicate două mașini.

Coliziunea între autoturisme ar fi fost una față spate și s-a produs pe strada Drăgănești la intrarea în Slatina dinspre comuna Brebeni, sub podul de cale ferată.

Din primele date se pare una dintre persoanele care au primit îngrijiri medicale, respectiv un copil de 11 ani, a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Sursă foto: Amator

„Accident rutier cu două autoturisme implicate și nu sunt victime încarcerate. Din primele date sunt asistate medical trei persoane, iar două dintre acestea urmează să fie transportate la spital. Însă, în urma accidentului a transportat la UPU Slatina doar un minor, conștient, de către un echipaj Serviciului de Ambulanță Județean Olt. Celelalte două persoane asistate au refuzat transportul la spital”, a declarat Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Și polițiști din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Slatina au ajuns la fața locului pentru cercetări și stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

Accidentul s-a produs în jurul orei 15:15, Inspectoratul de Poliție Județean Olt fiind sesizat prin apelul de urgență 112, iar până la urmă și mama minorului, o tânără de 32 de ani, din Slatina, a ajuns la spital.

„Din primele verificări, polițiștii Biroului Rutier Slatina au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 ani, din municipiul Slatina, și un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 32 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, tânăra de 32 de ani și un minor, pasager în autoturismul condus de aceasta, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți