10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Deputatul PSD de Olt Chesnoiu, în mijlocul credincioșilor de Florii

- Advertisement -

Adrian Chesnoiu, deputat PSD de Olt, a petrecut primele ore ale zilei în care creștinii ortodocși au sărbătorit Intrarea Domnului în Ierusalim, Floriile, în mijlocul enoriașilor.

Parlamentarul social democrat a fost alături de credincioși la slujbă și, având în vedere că a fost și sărbătoare, a ținut să le transmită celor care și-au celebrat ziua onomastică cele mai calde urări. De asemenea, deputatul PSD nu i-a uitat nici pe catolici care duminică au sărbătorit Paștele.

„‘Osana! Bine este cuvântat Cel ce vine în numele Domnului!’. Mi-am petrecut dimineața în cel mai nobil mod, alături de sute de frați creștin ortodocși, la slujba de Florii. Duminica Patimilor ne readuce împreună pentru a cinsti prin rugăciune intrarea triumfală a lui Isus în Ierusalim. Începem Săptămâna Patimilor cu lecția smereniei învățată, mai conștienți de desăvârșirea dumnezeiască și de forma supremă a sacrificiului. Ziua de astăzi este una de sărbătoare și pentru frații noștri creștini catolici care sărbătoresc Paștele. Paște binecuvântat! Și, nu în ultimul rând, este ziua celor care poartă nume de flori. Sărbătoriților le doresc o zi cu soare afară și în suflet, multe zâmbete și dorințe împlinite! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a declarat Adrian Chesnoiu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți