12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Locatarii care stau pe nouă străzi din Balș, fără apă din cauza unei avarii la rețeaua de alimentare

- Advertisement -
Compania de Apă Olt a transmis luni dimineața că pe nouă străzi din orașul Balș s-a întrerupt alimentarea cu apă. Cauza ar fi o avarie apărută la rețeaua de alimentare, bălșenii urmând să aibă din nou apă la robinete după ora 14:00.
În localitatea de pe malurile râului Olteț se lucrează la extinderea rețelelor de apă și canalizare, în cadrul unui proiect pe fonduri europene, iar aceste incidente sunt inevitabile ținând cont de complexitatea investiției.
„Serviciul de alimentare cu apă este oprit pe străzile Cireșului, Cuza Vodă, Tudor Vladimirescu, Răsăritului, Chilia, 1 Mai, Zambilelor, Anton Pann și Turda, din orașul Balș, până la ora 14:00, din cauza unei avarii pe rețeaua de alimentare cu apă. În orașul Balș, se lucrează la extinderea rețelelor de apă și canalizare, în cadrul proiectului cu finanțare europeană «Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt», iar astfel de incidente sunt inevitabile, având în vedere complexitatea lucrării executate. Având în vedere că este vorba de o intervenție de urgență, oprirea furnizării apei nu a putut fi anunțată mai devreme”, au declarat reprezentanții CAO.
Sursă foto: Arhivă
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți