15.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Slatina Forest Race, la prima ediție în Pădurea Strehareți. Primăria a început înscrierile

- Advertisement -

Primăria municipiului Slatina anunță că s-a dat start înscrierilor la prima ediție a evenimentului „Slatina Forest Race”, competiție ce se adresează tuturor iubitorilor de ciclism și va avea loc în Pădurea Strehareți în a doua jumătate a lunii mai.

Vârsta minimă de participare a unui concurent este de 18 ani, evenimentul urmând a se desfășura pe 21 mai, înscrierile online încheindu-se pe 19 mai. Însă, în limita locurilor disponibile, au loc înscrieri și în ziua de concurs.

„În data de 21 mai 2023, ora 11:00, Primăria și Consiliul Local al municipiului Slatina organizează concursul de biciclete ‘Slatina Forest Race’ în Pădurea Strehareți! Acest eveniment este deschis oricărui ciclist cu vârsta de minim 18 ani împliniți în momentul înscrierii, profesionist sau amator, care deține o bicicletă în stare tehnică bună și o stare de sănătate care să îi permită un minim de efort fizic susținut. Începând de astăzi (marți, 11 aprilie n.r.) înscrierile pentru această competiție sportivă se pot face accesând următorul link: https://racetime.ro/events/41/register. Înscrierile online se vor face până la data de 19 mai, inclusiv, iar cele din ziua concursului, se vor efectua doar în limita locurilor disponibile. Înscrierea și participarea la acest concurs NU presupune achitarea unei taxe! Câștigătorii vor fi premiați pe categorii de vârstă, atât la masculin, cât și la feminin”, spun reprezentanții Primăriei Slatina.

Organizatorii concursului de biciclete reamintesc că numărul locurilor la „Slatina Forest Race” este limitat la 200 de participanți, iar în momentul în care această limită este atinsă, înscrierile vor fi închise.

„Participanților li se va oferi un kit de concurs ce va cuprinde un tricou oficial și numărul de concurs. Vă invităm să consultați regulamentul competiției sportive ‘Slatina Forest Race’ din data de 21 mai, accesând următorul link: http://www.primariaslatina.ro/images/dispozitii/h_60_280223.pdf. Traseul competiției îl puteți consulta aici: http://www.primariaslatina.ro/images/evenimente/traseu_forest_race.pdf„, au mai precizat reprezentanții Primăriei.

Suma alocată de la bugetul local al Primăriei Slatina pentru organizarea acestui eveniment în premieră este de 50.000 de lei.

Sursă foto: Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți