13.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Care este programul farmaciilor din Olt, în minivacanța de Paște

- Advertisement -

Minivacanța de Paște bate la ușă, iar reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Olt au făcut public programul farmaciilor din județ în această perioadă. În primele două zile, toate aceste instituții sanitare funcționează după program normal, una sigură fiind închisă vineri. În prima zi de Paște vor fi deschise 21 de farmacii, în timp ce luni, a doua zi de Paște, numărul farmaciilor deschise va fi de 47.

„În prima și a doua zi din minivacanţa de Paşte, adică vineri și sâmbăta toate farmaciile din județ funcționează după programul normal de lucru cu excepția unei singure farmacii. Este vorba despre SC Farmaceutica Argesfarm SA din Drăgănești Olt care vineri este închisă. Duminică, 16 aprilie 2023 vor fi deschise 21 de farmacii, iar luni 47 de farmacii au program de lucru. Dacă duminică cele mai multe farmacii deschise sunt din mediul rural, respectiv 17, luni, în a doua zi de Paște, 24 de faramacii sunt deschise în mediul urban și 23 în mediul rural”, au transmis reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Olt.

Lista cu programul farmaciilor din județ în perioada 14 – 17 aprilie 2023 poate fi consultată pe site-ul insituției, accesând acest LINK.

Foto: Farmaciile din Slatina cu program pe timp de noapte, în intervalul orar 23:00 – 07:00, luna aprilie

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți